Kassesystem som revolusjonerer restaurant- og servicebransjen

kassesystem

Vi i Instasystem AS er spesialister på kassesystem for serveringsbransjen. Dersom du ønsker et kassesystem som effektiviserer din arbeidsdag, kan du trygt benytte deg av våre systemer. Vi bryr oss om hva våre kunder mener, og derfor har vårt fokus vært å utvikle et skreddersydd system som er smart, enkelt og intuitivt for moderne bruk. Du skal kunne forenkle din arbeidsdag med vårt kassesystem, som er tilrettelagt og utviklet for å gi deg bedre flyt i din restaurant både når det kommer til kommunikasjon og drift.

Godt oppdaterte kassesystemer

Regelverket innenfor kassesystemer krever nøye oppfølging når en endring kan ha stor påvirkning for selve driften. I 2016 kom det nye endringer i kassaloven som førte til strategiske endringer i vårt firma. I dag sitter vi igjen som spesialister på smarte kassesystemer for restaurant- og serveringsbransjen. Vi har brukt vår spesialkompetanse til å utvikle et revolusjonerende produkt for deg.

Fleksibelt kassesystemer

Vi tilbyr markedets smarteste og mest kostnadseffektive kassesystem for serveringsbransjen.

Vårt kassesystem brukes sammen med Apple-teknologi og er mye mer enn et kassepunkt. Du kan enkelt få oversikt over varebeholdningen, hente ut rapporter og synkronisere varebeholdningen med nettbutikken, uavhengig av hvor du befinner deg.

Vårt utviklerteam består av fire Poslavu- sertifiserte konsulenter. Alle våre utviklere har bakgrunn fra serverings -og IT-bransjen. Dette medfører at våre konsulenter kan gi råd og tilpasse systemet for hver enkelt kunde etter behov og arbeidsmetodikk. På grunn av vår brede kompetanse og tilbakemeldinger fra nåværende kunder, er vi sikre på at vi alltid vil levere solide systemer tilpasset alle type bedrifter, både store som små!

Hvorfor velge oss?
Vårt mål er enkelt: vi skal være absolutt best på kassesystem for restaurant- og servicebransjen.
Når du velger vårt system, så vil du spare både tid og penger!

Kontakt oss i dag dersom du ønsker et uforpliktende tilbud på kassesystemer for din restaurant!

Send E-POST