Om Oss

Om Instasystem AS

Instasystem AS ble etablert 2012 med navnet VikingPos AS. I 2016, samtidig med nye endringer i kassaloven, valgte vi og nå fokusere på kassasystem for serveringsbransjen, der vi før leverte kassasystem til restaurant/servicebransjen og retail. Dette valget gjorde vi for å kunne levere våre voksende, så vell som nye kunder, det beste systemet og servicen. Med et team nøye utvalgte konsulenter, med bakgrunn fra It, restaurant og administrasjon.

Vi har også nøye utredet og utviklet vårt system for smart, enkel, intuitiv og moderne restaurant bruk. Vi utvikler kontinuerlig, etter tilbakemeldinger fra våre kunder. Vår ambisjon er å gjøre din hverdag lettere, med tilrettelegging og utvikling for å gi en flyt i restaurantens kommunikasjon og drift.

Leverandør og ansvar

Vårt mål som leverandør er å og være tilgjengelig og kundeorienterte. Vi holder oss alltid oppdatert til lover og regler som gjelder for restaurant/serveringsbransjen. Vi har inngående kjennskap til de særskilte lover og regler som gjelder for serveringsbransjen. Selvsagt skal du som kunde være hundre prosent trygg på at våre systemer er i henhold til regelverket!

Service

Service er viktig! Derfor legger vi stor vekt på å være gode på service og vedlikehold. Vår kundeservice er tilgjengelig 24/7, 365 dager i året. Vi leverer også gode, gjennomtenkte servicetjenester som gjør kunden mer eller mindre selvhjulpen.

Konsulenter

Instasystem teamet består av 4 Poslavu sertifiserte konsulenter, med bakgrunn fra serveringsbransjen og it-bransjen. Derfor kan våre konsulenter rådgi og tilpasse hver kunde etter behov og arbeidsmetodikk. På grunn av vår brede kompetanse og tilbakemeldinger fra nåværende kunder, er vi sikre på at vi alltid vil levere solide systemer tilpasset alle type bedrifter, store som små!

Partnere

Vi er forhandler av Apple-produkter, og selger løsninger som baserer seg på Apple-teknologi. Dette gjør bruken av våre tjenester og produkter brukervennlig.

I 2014 ble vi også godkjent av Norsk Forskningsråd og Innovasjon Norge som forskningsbedrift.

La oss ta en prat!

Vi vil gjerne bli bedre kjent med dere, og tar gjerne en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe dere.

Send E-POST

Du finner oss sentralt i Oslo!